rodekoolrond.png
  • sinaasappel.jpg
  • ananas.jpg
  • knoflook.jpg
  • vruchten.jpg
  • pitahaya.jpg
  • paddenstoelen.jpg
  • limoenen.jpg
  • sterren.jpg
  • groenepaprika.jpg
  • meloenen.jpg

logo-vgi

Wat wilt u dat we leveren? Selecteer hier uw gewenste product. U kunt filteren door op een letter uit het alfabet te klikken.

 

Witlof

witlof
roodlof
Beschrijving

Witlof is de familie van andijvie. Dit is een bladgroente die men in het donker teelt. De afgesneden (afgebroken) krop kun je zowel rauw als gekookt eten. Witlof wordt ook wel Brussels lof genoemd. Aan de teelt van witlof besteden de tuinders veel aandacht. Ze zijn twee jaar bezig om je een puike, voedzame groente te leveren die je op meerdere wijzen kunt bereiden. In het eerste jaar teelt men de witlofwortelen die zodra ze volgroeid zijn worden geoogst. Vervolgens zet men de wortelen op en bedekt ze met een laag speciale aarde. In het tweede jaar kan men dan de witlofstronkjes oogsten. Vroeger was witlof erg bitter. De soorten van nu zijn milder. Probeer ook eens de roodlof en de radicchio, die paarsgekrulde struikjes heb je vast wel eens gezien.Roodlof is een kruising tussen witlof en radicchio. Roodlof heeft een geweldige zachte zoete smaak, het is makkelijk te bereiden en zowel in salades als in roerbak, kook en ovengerechten te gebruiken. Roodlof is als snack, tijdens de lunch, het diner, tijdens de borrel en in de salade te gebruiken.

Landen van herkomst: Italie, Nederland, Belgie en Frankrijk. 

 

Beschikbaarheid:

JAN FEB MAR APR MAY JUN JUL AUG SEP OCT NOV DEC











Jogchem van der Houtweg 41
2678 HA De Lier
Postbus 831
2678 ZZ De Lier
Telefoon
Fax
Email
Internet
+31 174 514300
+31 174 540010
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.vgibv.nl

pand

© Van Geest International. Algemene voorwaarden | Disclaimer | Ontwerp en realisatie: Stdesign Concept + Creatie