rodekoolrond.png
  • vruchten.jpg
  • pitahaya.jpg
  • ananas.jpg
  • knoflook.jpg
  • sinaasappel.jpg
  • limoenen.jpg
  • sterren.jpg
  • meloenen.jpg
  • groenepaprika.jpg
  • paddenstoelen.jpg

logo-vgi

Import en export van groenten en fruit: onze specialisatie

Groenten en fruit van de beste kwaliteit importeren en exporteren: dat is wat we bij Van Geest International proberen te bewerkstelligen. Dat is een veelzijdig vak. De handel is geen dag hetzelfde. Weersinvloeden hebben invloed op opbrengsten en consumptie. De concurrentie is groot en afstanden bestaan niet meer. Service is naast kwaliteit één van de eerste vereiste voor een exporteur en importeur.

Kasgroenten en citrusvruchten voor de wereld
Al sinds 1974 zijn we de schakel tussen telers en afnemers. Voor het gehele pakket kunt u bij ons terecht. Van de meest gangbare kasgroenten en de bekendste citrusvruchten tot specialties. Onze afnemers zijn al even uiteenlopend. Gerenommeerde groothandelaren en groentespeciaalzaakjes. Op efficiency ingestelde snijderijen en culinair excellerende cateraars. Door ons brede netwerk weten we exact waar de kwaliteit te koop is die u zoekt. Scherp inkopen is tegenwoordig belangrijker dan ooit. Continu zoeken we de balans  tussen vraag en aanbod. Vandaag, morgen, volgende week.

Samenwerken met telersverenigingen
Met veel importeurs en telersverenigingen werken we nauw samen. Dat vergroot de betrouwbaarheid van onze producten en het is ook een garantie voor voldoende beschikbaarheid van onze producten. Ook delen we onderling veel informatie om tot de juiste prijzen te komen.

Veertig jaar historie

De basis voor Van Geest International werd gelegd in 1974. Het was de tijd van het veilingsysteem in Nederland. De eerste vestigingslocatie was op Veiling Zuid, in 's-Gravenzande. Het bedrijf begon met de import en export van groenten en fruit op kleine schaal. Eerst naar Engeland, dan volgt Duitsland, maar al gauw wordt Van Geest écht 'internationaal'.

In 1993 volgt een verhuizing naar de grotere veiling Delft-Westerlee. De modernste faciliteiten voor efficiënt ondernemen. Die locatie is nog altijd onze thuisbasis. Op 7500 m2 beschikken we er over alle moderne faciliteiten die een import- en exportbedrijf moet hebben. Op- en overslagmogelijkheden, controlefaciliteiten, dockshelters: efficiency staat bovenaan. Bij Van Geest International werken 60 medewerkers. Mensen met verschillende functies, maar met een gedeelde passie: die voor de lekkerste groenten en fruit.

rodekruiden.jpg

Heerlijke spruiten!

IMG 0131
Ze zijn er weer! Spruiten van Hollandse bodem bij VGI! In twee maten verkrijgbaar en verpakt in de herkenbare 5 kilo balen (foto). Een echte aanrader voor de liefhebber!!

Asperge seizoen weer begonnen!!

IMG 0743
De eerste Hollandse asperges zijn weer beschikbaar! Verkrijgbaar in verschillende maten. Meest gangbare maat is AA, wat voor 20-28 mm doorsnede staat. Verpakt in 5 kg poolkisten.

Hollandse courgettes en fleurs

courgetteFleur.jpg
Eerste Hollandse courgettefleurs  zijn weer beschikbaar in week 6. Verpakt in kartonnen dozen met 15 stuks.
Ook de eerste gele courgettes zijn weer beschikbaar!

Heeft u een specifieke vraag?

Neem dan contact met ons op via dit contactformulier.

vraag

gelepeper.png
Jogchem van der Houtweg 41
2678 HA De Lier
Postbus 831
2678 ZZ De Lier
Telefoon
Fax
Email
Internet
+31 174 514300
+31 174 540010
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.vgibv.nl

pand

© Van Geest International. Algemene voorwaarden | Disclaimer | Ontwerp en realisatie: Stdesign Concept + Creatie