rodekoolrond.png
  • vruchten.jpg
  • sinaasappel.jpg
  • ananas.jpg
  • pitahaya.jpg
  • knoflook.jpg
  • limoenen.jpg
  • groenepaprika.jpg
  • sterren.jpg
  • meloenen.jpg
  • paddenstoelen.jpg

logo-vgi

Onze toegevoegde waarde heet kwaliteit

Groenten en fruit liggen onder een vergrootglas bij de consument. Daarom hoort kwaliteit buiten elke discussie te staan. In ieder geval bij Van Geest International. Met veertig jaar ervaring weten we wat waar te koop is. Voor elk facet van kwaliteit - van voedselveiligheid tot uitstraling in het schap - hanteren we dezelfde hoge eisen als u.

Controle van iedere schakel in de keten

In geen enkele schakel van het proces laten we ook maar iets aan het toeval over. Telers en leveranciers voldoen aan de gangbare certificaten, zoals GlobalGAP en BRC. Met geconditioneerd vervoer kan de kwaliteit onderweg worden gewaarborgd. Tijdens het kleinverpakken hanteren we alle eisen van het HACCP-protocol. En via tracking en tracing zijn producten tot op partijniveau te achterhalen. Hoeveel zekerheid wilt u nog meer?

Kwaliteit in zaken doen

Kwaliteit is ook: ondernemen op een manier die u en ons aanspreekt. Transparant, eerlijk, betrouwbaar. Onze Westlandse mentaliteit komt daarbij elke dag van pas: slagvaardig en ondernemend. 'Grote' of 'kleine' orders kennen we niet. Wél klanten die op maat geholpen willen worden.

Eigen transport en gelieerde transportondernemers

Vers is voorwaarde in groenten en fruit. Daarom houden we het transport liever in eigen hand. Flexibiliteit is zeer belangrijk. Of het nu een actie betreft die morgen in uw groothandel start, of de paprika die in de groentenmix van een snijderij moet. Door de logistiek zelf te regisseren, met eigen vrachtwagens en een netwerk van transportpartners, kunnen we de versheid verder optimaliseren. Veiling Westland is strategisch gelegen. Via de snelwegen zijn alle Europese bestemmingen snel bereikbaar. Import komt binnen via de Rotterdamse haven, op twintig autominuten.

Certificering als bewijs van kwaliteit

Van Geest International heeft de volgende certificeringen in huis.

RIK (Reglement Interne Kwaliteitscontrole)
Dit certificaat verzekert u van optimale kwaliteitscontrole.

BRC (British Retail Consortium)
De Engelse supermarktketens hanteren strenge regels voor groenten en fruit. Met het BRC-certificaat ligt de kwaliteitsmeetlat op extra hoog niveau.

tauge.jpg

Heerlijke spruiten!

IMG 0131
Ze zijn er weer! Spruiten van Hollandse bodem bij VGI! In twee maten verkrijgbaar en verpakt in de herkenbare 5 kilo balen (foto). Een echte aanrader voor de liefhebber!!

Asperge seizoen weer begonnen!!

IMG 0743
De eerste Hollandse asperges zijn weer beschikbaar! Verkrijgbaar in verschillende maten. Meest gangbare maat is AA, wat voor 20-28 mm doorsnede staat. Verpakt in 5 kg poolkisten.

Hollandse courgettes en fleurs

courgetteFleur.jpg
Eerste Hollandse courgettefleurs  zijn weer beschikbaar in week 6. Verpakt in kartonnen dozen met 15 stuks.
Ook de eerste gele courgettes zijn weer beschikbaar!

Heeft u een specifieke vraag?

Neem dan contact met ons op via dit contactformulier.

vraag

aardbei.png
Jogchem van der Houtweg 41
2678 HA De Lier
Postbus 831
2678 ZZ De Lier
Telefoon
Fax
Email
Internet
+31 174 514300
+31 174 540010
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.vgibv.nl

pand

© Van Geest International. Algemene voorwaarden | Disclaimer | Ontwerp en realisatie: Stdesign Concept + Creatie