Thuis in groente, fruit en exoten

Bij ons krijg je wat je ziet: een dagvers en compleet productassortiment én een groente-, fruit- en exotenleverancier die duidelijk, toegankelijk en flexibel is. Zakendoen op een manier die jou en ons aanspreekt.

Waarom Van Geest International?

In één keer klaar

We bieden een totaalpakket van groenten, fruit en exoten. Daardoor is het zoeken en samenstellen van de juiste variatie in producten eenvoudig. Mixed pallets zijn onze kracht. En je hebt bij ons altijd één aanspreekpunt voor een compleet aanbod. Je bent in één keer klaar.

Inpakken mixed pallet
Product keuring

Oog voor kwaliteit

Versheid en kwaliteit zijn gegarandeerd. We zijn voortdurend op de hoogte van wat er speelt in de markt. Dankzij onze goede contacten bieden we onze producten scherp en vers aan. Daarbij laten we niets aan het toeval over. Onze groente, fruit en exoten voldoen altijd aan alle eisen.

We gaan het regelen

Grote of kleine orders kennen we niet. Je bepaalt zelf wat je inkoopt en hoeveel. Wij leveren maatwerk en zetten graag een stap extra voor je. Dat vinden we de normaalste zaak van de wereld. Het is de aanpak die sinds onze oprichting in 1974 zijn vruchten afwerpt.

Support VGI
Meer weten?

Wil je meer weten over ons of onze producten? Bel +31 (0)174 – 514300 of stuur ons een e-mail.