Kernwaarden

Nederlandse groente- en fruitexporteur

Van Geest International is een Nederlandse groente- en fruitexporteur. De handel is nooit hetzelfde. Prijzen variëren dagelijks, net als de producten. De lat ligt elke dag hoog. Dat zie je terug in de manier waarop we met onze klanten omgaan en hoe we onze processen inrichten.

Aan de verwachtingen voldoen

Klantwensen zien we als een uitdaging. Dan gaan we kijken hoe we het kunnen regelen. Het inspelen op dié momenten is typerend voor wie we zijn.

Mixed pallets

We zitten er scherp op

Al jarenlang werken we samen met de beste leveranciers, telersverenigingen en telers. Daarom kunnen we je de kwaliteit en prijzen bieden zoals het hoort: scherp en goed.

We weten wat er speelt

Vaak zijn we als eerste op de hoogte van nieuwe producten en veranderingen in de markt. Deze nieuwe ontwikkelingen delen we graag met je ter inspiratie voor nieuwe ideeën.

We weten wat er speelt
Vrachtwagen VGI

Versheid verzekerd

Onze producten komen bij ons binnen via binnenlandse teelt en telersverenigingen. Daarnaast hebben we veel goede contacten in het buitenland, waarvandaan we dagelijks verse producten importeren. Op het moment van binnenkomst, wordt alle groente en fruit meteen geïnspecteerd en op de juiste temperatuur bewaard. Binnen 24 uur gaat het fruit en groente weer op transport. Versheid verzekerd.

Meer weten?

Rekening houdend met de seizoenen en levertijden exporteren wij alle soorten groenten, fruit en exoten. Wil je meer weten over ons of onze producten? Bel +31 (0)174 – 514300 of stuur ons een e-mail.